En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Skolsurfar

Av S - 18 februari 2009 13:53

Inget internet hemma ännu... *suck* Ordentlig som jag är ordnade jag så att min mailadress som står i annonsen till Valbo-utställningen skulle kopplas till min skolmail så jag kommer iaf åt anmälningar som görs via mail. Mail som skickas till min telia-adress däremot kan jag inte läsa ännu. Det har trillat in en hel del anmälningar de senaste dagarna - jättekul! Ett tag såg det lite mörkt ut med anmälningar men det tar sig. :-) Postadressen som står i annonsen stämmer ju förstås inte heller längre, men vi har eftersändning så jag antar att jag får vänta ett par dagar extra på de sista postanmälningarna bara. 


Grisarna mår finfint och Pannacottas bebisar växer och frodas. :-) Det blir self saffronhonan som får stanna - hon är helt ljuvlig i typen och helt okej färgmässigt! Hon påminner mycket om söta Karizma som jag fick i en kull för längesen, de har samma söta uttryck i ansiktet även om de varken är av samma ras eller färg (Karizma var satin buff). Den söte hanen Kokostopp ska flytta till Anki tillsammans med sin syster Semla. Lite lustigt var att Anki, när hon var och hälsade på i söndags, hade med sig två hembakade semlor till mig och Petri. Så vi bytte en semla mot två semlor (som var ljuvligt goda för övrigt - tack Anki!!). :-) Den sista lilla hanen, Citronmuffins, är fortfarande till salu. Något för den petutställningsintresserade? Han är jätteläcker i sin saffron dalmisteckning! Fotade honom i morse men glömde förstås att ta med minneskortet till skolan för att ladda ur bilderna. Ska försöka komma ihåg det imorrn.


På fredag åker vi iväg upp till Luleå för att gå på bröllop. En barndomskompis till Petri ska gifta sig och vi åker upp och passar på att hälsa på Petris familj också. Det känns lite dåligt tajmat just nu med tanke på lägenhetsrenovering och allt men men, det här blev bestämt innan vi fick lägenheten. Detta medför även att jag måste hitta något att ha på mig... Inte det lättaste att hitta en klänning så här i februarikylan. Har finkammat Gävles klädbutiker men knappt hittat något! Har lagt undan en klänning på HM som det får bli om jag inte hittar något annat men helt nöjd med den är jag inte.

 
 
Ingen bild

Emilie

18 februari 2009 17:15

Synd att jag har så ont om plats annars hade jag gärnat låtit en Citronmuffin flyttat in till storebror Chippen ^^

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards