En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2008

Livet går vidare

Av S - 19 oktober 2008 21:30

Livet rullar förstås på trots två bortgångna älskade grisar. Kom på mig själv med att ha skurit upp för mycket grönsaker i fredags kväll, det hade räckt till två marsvin till... :-/ Madeira som blev ensam när Lucky försvann fick en ny kompis på en gång. Lilla Crepes Suzette fick flytta in till henne och det gick jättebra! Madeira är så himla snäll och markerade bara litegrann vem det var som bestämde, sen var det frid och fröjd. Fast Suzette saknar nog sina lekkamrater litegrann tror jag, Madeira är liksom inte så mycket för att poppa runt i buren.


En rolig nyhet är iaf att Yalima är konstaterat dräktig med Nonne. *weee* Var ju osäker på hans fertilitet iom att hans snopp ser så skum ut men den fungerade alltså utmärkt trots viss deformation. ;-) Yalima är nu i femte veckan och har alltså gått halva tiden. Åh vad jag hoppas på riktigt söta bebisar nu, gärna buffar för det har varit väldigt många saffrons på sistone. Även Calaisa är ju parad, och det med Yalimas bror Yalero som jag har fått låna av Anki, men om hon blev dräktig vet jag inte ännu.


Lille Chocolat är fortfarande till salu, det vore så kul om han kunde få komma till någon som vill ställa ut i pet för jag tror starkt på honom. Han är en stor personlighet som apar efter farbror Åssian mycket. Rädd för katter är han inte heller utan brukar stå och nosa mot Daisy när hon kommer och inspekterar inne hos marsvinen. :-)


Och så har det blivit lite nya planer för Pannacottas räkning. Hon ska så småningom att paras med en hane som kommer att ingå i Idas lilla korthårsprojekt. Vill inte säga mer förrän Ida själv har avslöjat vad dte rör sig om... ;-)


Ikväll har jag faktiskt varit i skolan - på en söndag! Vi hade en extrainsatt frivillig lektion i budgetering i excel som jag gick på och det var välbehövligt, tack vare det blev jag klar med den ena av två inlämningsuppgifter som ska in den kommande veckan. Annars är det mest pluggande som gäller just nu, varvat med trimning...

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards