En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2008

Utflyttad Frideborg, förlust och Blazé

Av S - 30 augusti 2008 12:48

Igår åkte jag iväg till Stockholm för att lämna iväg Frideborg som skulle vidare till Göteborg. Har fått rapport om att hon kom fram ordentligt och verkar må bra. *skönt* Det känns alltid lite läskigt att skicka iväg bebisar så långt, särskilt när man inte kan vara med själv och kontrollera hur det går hela tiden. Men det verkar iaf ha gått bra och Frideborg är nu installerad med sin nya kompis, en liten CH-teddyhona. :)


Lille Gazpar fick jag tyvärr hjälpa över till andra sidan i torsdags kväll. :( Så det blev tyvärr som jag befarade. Resten av kulle är iaf väldigt pigga och växer bra, mamma Bedelia är en mycket duktig mamma som nästan glömmer bort att äta själv medan hon ger bebisarna mjölk hela tiden. Öser på med gott gräs i den buren och det går åt, både åt Bedelia och bebisarna. Pannacotta har imorgon gått 9 veckor på dräktigheten så det är snart dags, då återstår att se hur bebisarna har klarat hennes korta sjukdomsperiod.


Imorgon ska jag till Anki och trycka upp kataloger och fixa inför nästa helgs utställning. Med mig ska jag också ha Blazé, han ska få göra söta petbebisar tillsammans med Anki nya pethona JumJums Pinglan. Tror att det kan bli riktigt söta pettar, Blazé lämnar ju alltid väldigts ött typade bebisar och Pinglan själv är också väldigt maffig och fin i typen. Tydligen har hon haft lite svårt att bli dräktig tidigare så vi får se om gamle Blazé lyckas få till det. Han är ju en mycket erfaren hane som inte lägger manken till förrän det är brunst som gäller. ;)


Nu ska vi göra oss iordning och åka iväg en sväng till Valbo köpcentrum, måste ju bidra till Sveriges BNP. ;p


 
 
Ewa

Ewa

30 augusti 2008 15:38

Lille Gazpar.... :-(

http://fundringar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards