En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 25 februari 2008

Väntan

Av S - 25 februari 2008 16:33

Här väntas det och väntas på Leonoras kull. Idag har hon gått 68 dagar och jag är sååå nyfiken på vad som gömmer sig i hennes gigantiska mage!


Helgen som gått har varit lugn och skön. I lördags blev det faktiskt grillpremiär utomhus! Vi åt dock inomhus...Och himla gott var det, nu längtar man verkligen efter sommaren, även om det väl får ses som otroligt lyxigt (eller oroväckande?) att kunna grilla ute i februari... Igår blev det en del pluggande på dagen och så lite träning på kvällen. Nu kommer snart Petri hem och då blir det gym igen.


Har börjat skicka ut ansökningar om sommarjobb nu. Alltid samma vånda och oro innan man vet hur det blir. Även denna sommar kommer ju att gå i arbetets tecken för min del men jag hoppas att jag får någon vecka ledigt iaf. Har även börjat fundera på hur jag ska göra med SM, har hört rykten om att det kommer att bli riktigt kul i år med diverse överraskningar och roligheter så jag vill verkligen åka. Hoppas bara att det går att lösa med ev jobb. Har kikat lite efter boende också och det billigaste verkar vara om man kan fylla upp en hel stuga och dela på det. Antingen 4 eller 6 personer. Några SMF:are som känner sig manade? :)


Har faktiskt börjat trimma inför Kallhäll, tro det eller ej! Men jag har masssssor kvar. Åssian har väldigt grov päls och tycker inte alls att det är roligt att sitta stilla så det blir till att rycka några hårstrån, sen snurra runt ett varv, rycka två hårstrån, snurra ett varv osv... Madeira i sin tur har inte grov päls men däremot MASSOR med päls, helt galet tät och därmed MASSOR att trimma bort. Puh... Den enda som är lättrimmad är lilla fröken Bedelia som har så mjuk och fin päls att man knappt känner den. :)


Nej, nu ska jag titta till Leonora igen.


 
 
Ullis

Ullis

25 februari 2008 22:24

Vad har du hört då? Känns som att vi har en del press på oss att göra nåt riktigt bra......Kan väl iallafall säga som så att lokalen och området är kanon!!

http://vanerlands.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Weronica

25 februari 2008 22:28

Åhh...grilla...*slurp* :p
Jag har tänk på att göra det men svårt att få tag i kol än....men fy så sugen jag blev nu.....*dregel*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards