En marsvinsuppfödares liv och leverne

Direktlänk till inlägg 7 december 2007

Fredagsplaner

Av S - 7 december 2007 09:06

Kul med så mycket respons på katt-julgrans-dilemmat! Det låter ju som om det är ganska kört om jag förstår er rätt... :p Jag som verkligen vill ha en riktig julgran! Vi får väl se hur vi gör, om vi gör ett försök eller struntar i det. Men jag som har så himla mycket fint julgranspynt vill ju använda det... :(


Idag är jag helledig från skolan och ska passa på att åka till Valbo, ett stort köpcentrum strax utanför Gävle, för att shoppa lite julklappar. Men först ska jag äta frukost och städa marsvinsburar.


Ute regnar det IGEN och är jättegrått och trist. När ska kylan och snön komma!? Är så less på det här gråblasket nu! Dumma, dumma väder! 

 
 
Ida

Ida

7 december 2007 09:23

Men man kan ju hänga julpynt på andra ställen än i gran? Fantasi Sophie, fantasi! ;)

http://idefix.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sophie

7 december 2007 09:36

Fantasi? Vad är det!? Att hänga julgranskulor i typ... hoyor..? ;p

 
Denise

Denise

7 december 2007 11:33

Jag tycker att du ska prova med julgran Sophie :)
Vi var skeptiska när Nova var liten kattunge, men det funkade jättebra trots att hunden ett flertal gånger jagade in henne under granen mm...
Första året satte vi ett band i granens topp som vi krokade fast i väggen, för säkerhets skull. Och så tänker vi på att inte hänga det ömtåligaste pyntet längst ner :)

Lycka till!

http://novastardust.bloggagratis.se

 
Ida

Ida

7 december 2007 11:48

Hrm... men dörrkarmar, fönster o.s.v.?
Vi brukar julpynta en yuckapalm. :) Trösta dig med att krukväxter inte gillar julgranar. ;) Beror väl på etylengasen tror jag.

http://idefix.blogagratis.se

 
Pär

Pär

7 december 2007 21:30

En julgranshistoria:
En gång för länge sedan hade mina föräldrar bjudit hem ett par och deras två pojkar i 3-4 årsåldern på julmiddag. Familjen kom från Taiwan och hade aldrig firat jul i Sverige förut. När dom kom in i vardagsrummet och fick se julgranen tog en av grabbarna ett tigersprång och försökte klättra upp i granen. Den välte såklart och kulor, glitter och vatten från julgransfoten flög ut över rummet. Paret tyckte naturligtvis att det var mycket pinsamt men när granen var upprätad, vattnet upptorkat och grabben omplåstrad blev det en mycket trevlig julmiddag!

http://sundback.dyndns.org

 
Malin

Malin

7 december 2007 23:47

Ja, visst är det jobbigt att åka dit...jag gjorde av med 700 kr...men martin hjälper till lite. :) Vad köpte du då? Nyfiken blir man ju.

Ja, det var jättekul att se carl-einar igen. Jag fick en autograf och tog ett foto. Jag vet, jag är lite barnslig men det är så roligt ju. :)
kramkram och trevlig helg till er från oss

http://www.wilmapalmen.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 september 2012 21:45

Ikväll hittade jag Crepes död i buren. Hon låg under huset och jag trodde först att hon sov men sen såg jag. :-( Imorse var hon som vanligt så jag vet inte vad som hände. Antagligen var det bara ålderdomen som slog till, hon var ju ändå 4 år. Vid sån...

Presentation


Välkommen till en blogg som för tillfället mest handlar om den nyanlända bebisen men även djur i form av marsvin och katter.

Håll till godo!

Fråga mig

13 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Bloglovin

bloglovin

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards